DanskSvenskaNorskEnglish

Handelsbetingelser:

Virksomhedens juridiske navn: Scan-Med A/S
Selskabsform: A/S                    
CVR nr.: 14472800
Etableringsår: 1992
 
Adresse:
Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand
 
Telefonnummer: 86106166
Faxnummer: 86169355
Officiel e-mail adresse: scan-med@scan-med.dk
Officiel web adresse: www.scan-med.dk

Priser:

Alle priser ved levering i Danmark og EU lande er gældende udsalgspriser incl. 25% moms ved levering til privat personer. Ved levering til EU lande fratrækkes momsen, såfremt der oplyses et gyldigt CVR nummer.

Bestilling:

Du kan bestille varer på følgende måder:
  • Direkte i vores web shop
  • Ved at udfylde kontaktformular på vores hjemmeside
  • Fax
  • Telefon
  • Brevpost
     
Alle priser i vores webshop er inkl. moms men ekskl. forsendelse. Der tillægges et gebyr, som NETs påligner ved netbetalinger. Dette beløb er der krav om skal være pålagt moms, derfor er der her tillagt 25% moms.
 
Du kan betale med Dankort, Visakort, Visa Elektro og Mastercard. Desuden er der mulighed for at overføre med Danske Bank mobile pay.
Beløbet for dit varekøb trækkes ikke fra din konto før vi har afsendt varen herfra, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL ved betaling med kreditkort.
 
Elektronisk fakturering: Det er endnu ikke muligt at bestille varer direkte i vores shop, når der skal bruges elektronisk fakturering. Send os en mail, ring eller fax til os, så sender vi varerne og en elektronisk faktura.

Leveringsinformation:

Vi sender pakker til private adresser med GLS. Du kan vælge om pakkerne skal sendes som omdelingspakker eller til GLS pakkeshop. Vi forsøger så vidt muligt at levere fra dag til dag, men kan ikke garantere at det for alle produkter i shoppen kan ske altid. Fragtbeløb tillægges på ordren og dermed faktura, ligesom Nets gebyr tillægges.
Det er også muligt at bestille varer i shoppen til afhentning på vores adresse i Brabrand.

Ordrebekræftelse:

Når du har bestilt en vare i shoppen, vil der blive sendt en ordrebekræftelse til den e-mail adresse, der er oplyst. Venligst se til, at de opgivne oplysninger er korrekte, så den korrekte vare leveres til den korrekte adresse.

Ombytningsret:

Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online gældende fra varemodtagelsen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som leveret. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse sammen med et RMA nummer. En RMA sag oprettes på vores hjemmeside under support.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget varen. Hvis ordren indeholder flere varer udløber fristen den dag, du modtager den sidste vare.
Du skal indenfor 14 dage fra modtagelsen give os besked  om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives via mail, telefon eller fax. Du skal gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
 
Din ordre skal derefter sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde udgifter til returnering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 
Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendig for at teste den på almindelig vis. Det betyder, at du kan prøve varen, som du ville kunne gøre i en fysisk butik, altså afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
En eventuel værdiforringelse af varen vil blive fratrukket købsbeløbet. 
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet for selve varen, når vi har modtaget varen i ubeskadiget og ubrugt stand senest 14 dage fra den dato, du har meddelt din fortrydelsesret. Fragt og Nets gebyr refunderes ikke. Vi refunderer beløbet med samme betalingsmiddel, som brugt ved købet med mindre noget andet aftales specifikt.
 
Vi refunderer dog ikke betaling før vi fysisk har modtaget varen retur.
 
Vi gør dog opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke gælder for varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller varer, der har fået et tydeligt personligt præg. Ligeledes vil forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at returner, og hvor en eventuel forsegling er blevet brudt efter leveringen.
 
Returnering kan også ske på vores adresse:
Scan-Med A/S
Dalgaardsvej 17
8220 Brabrand.

Transportforsikring:

Transportforsikring er tegnet af Scan-Med A/S med vores risiko og regning frem til modtager, dog således at modtager er forpligtet til at gøre opmærksom på synlige transportskader til fragtselskabet ved modtagelsen. Med sin underskrift accepterer kunden ikke kun at have modtaget forsendelsen, men også at der ikke er synlige transportskader.

Oplysning om klagemulighed:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse scan-med@scan-med.dk