DanskSvenskaNorskEnglish

Madrasser og Inkontinensartikler

  • Forrige side
  • 1
  • Næste side
Billede Beskrivelse
Billede Beskrivelse
Fibermadras til forebyggelse af liggesårFibermadras til forebyggelse af liggesår
330400Se i shoppen

Fibermadras til forebyggelse af liggesår. Fibermadrassen består af stærke siliconebehandlede polyesterfibre, der har en trykudlignende effekt, som fordeler kropstrykket på en større flade. Madrassen er syet i kraftige kanaler, der virker som luftpumper, når patienten bevæger sig. Fibermadrassen er let at rengøre og kræver kun et minimum af vedligeholdelse og madrassen holder formen selv efter mange vaske. Vaskes ved 65 grader og tåler alle gængse vaskemidler. Fibermadrassen anvendes som topmadras. Længde 200 cm, bredde 85 cm. Vægt 3 kg.

Frottébetræk til fibermadras med vandtæt plastbagsideFrottébetræk til fibermadras med vandtæt plastbagside
330395

Frottébetræk til fibermadras med vandtæt plastbagside. Vaskes ved 85 grader og tørretumbles ved 95-100 grader. Betrækket kan kogevaskes, men det anbefales kun at vaske ved 85 grader.

Stiklagen med stopkantStiklagen med stopkant
330350

Stiklagen "Green Wave" med stopkant er et sugende underlag for svær inkontinens. Har blød frotté på oversiden, polyester vlies i midten og en urintæt polyestertekstil på bagsiden. De 3 lag er syet sammen på alle 4 sider. Frotté og vlies er rudequiltet. Tåler vask ved 100 grader. Sugeevne: 1500 ml/m2. Længde 70 cm, bredde 86 cm.

Stiklagen med flapsStiklagen med flaps
330351

Stiklagen med flaps er et underlag for svær inkontinens, der har en blød frotté på oversiden, polyester vlies i midten og en urintæt polyestertekstil på bagsiden. De 3 lag er syet sammen på alle 4 sider. Der er påsyet 36 cm flaps på 2 sider for nem og sikker fastgørelse under madras. Frotté og vlies er rudequiltet. Tåler vask ved 100 grader og tørretumbling ved 130 grader. Alle industrielle vaskepulvere kan anvendes. Sugeevne: 1500ml/m2. Længde 70 cm, bredde 86 cm.

  • Forrige side
  • 1
  • Næste side