DanskSvenskaNorskEnglish

SCAN-MED Danmark A/S

Scan-Med A/S er en del af Scan-Med gruppen, der omfatter følgende selskaber: 
 
Det første selskab, Scan-Med A/S Norge, blev etableret i oktober 1981 og har siden da været leverandør af medicinsk teknisk udstyr til hospitaler i hele Skandinavien. Vort hoved focus er indenfor følgende områder:
 
Dermatologi
Dialyse
Ultralyd (diagnostics)
Fetal monitorering
Respiration
UV-radiation
Nefrologi
Kadiologi
Pulsoxymetri
Centralt blodtryksmåling
EKG
EEG og søvn
EMG/EP
  
Pr. 1. januar 2009 blev Scanco A/S fusioneret med Scan-Med Danmark A/S. SCANCO’s produkter omfatter et bredt udvalg indenfor inventar, hjælpemidler, hjul, transportmateriel og møbler af god kvalitet til konkurrencedygtige priser.
SCANCO A/S blev grundlagt i 1989 ved en fusion af to etablerede selskaber med over 25 års eksistens i branchen. SCANCO A/S har gennem årene været fast leverandør til danske hospitaler, uddannelsesinstitutioner, plejehjem og hjælpemiddeldepoter.
 
Fremover fortsætter vi med det produktprogram vore kunder kender fra både Scan-Med Danmark A/S og Scanco A/S, nu fra adressen på Dalgårdsvej i Brabrand.
 
Vores politik er at værne om et godt og langtidsholdbart forhold til vore kunder, yde førsteklasses service og have dygtige og erfarne medarbejdere på alle niveauer i organisationen.